Tuplauksen neljäs päivä Valko-Venäjän tunnelmissa

Tuplauksen eilinen lappu oli toistaiseksi viikon eksoottisin, mutta se tuli lopulta oikein nätisti maaliin. Tänään hyökätään alkavan Valko-Venäjän Valioliigan kimppuun.

Keskiviikon Kerroinpäällikkö -kisa voitettiin melkoisen matalalla kertoimella!

Tuplauksen tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Energetik-BGU – BATE

Valko-Venäjän suurin ja menestyksekkäin seura BATE Borisov matkaa pääkaupunki Minskiin Energetik-BGU:n vieraaksi. Kertoimissa BATE on suuri ennakkosuosikki, mikä ei varsinaisesti ole minkään sortin ihme. BATE on mestarisuosikkeja, kun taas Energetik-BGU löytynee kauden päätteeksi sarjan häntäpäästä.

Pelivalinnaksi muodostuu alle 4.5 maalin raja, sillä kotijoukkueella tekee tiukkaa päästä edes maalin makuun ja vieraat pitänevät luvut maltillisena. Tulosvetoon lähtisi tässä tapauksessa rutiinivoitto 0-3 vierasjoukkueelle.

Soligorsk – Zhodino

Valko-Venäjän Valioliigan kauden avauspäivän toinen matsi pelataan Stroitel Stadiumilla Soligorskissa, jossa kohtaavat FC Shakhtyor Soligorsk ja Torpedo Zhodino.

Tässäkin ottelussa on eräänlainen Daavid-Goljat asetelma. Soligorsk lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja kotijoukkueen kerroin on laskenut alaspäin pitkin aamupäivää. Kotivoittoon en silti lähde tarttumaan, vaan maalintekoon.

Näiden kahden joukkueen kohtaamisissa molempien maalia ei olla viimeiseen kuuteen keskinäiseen nähty. Soligorsk on myös onnistunut pitämään maalinsa puhtaana kotikentällä aina viime kauden viimeisestä sarjaottelusta saakka tähän päivään asti. Kaikki pre-seasonin neljä matsia menivät siis myös päästämättä maaliakaan omiin. Odotetaan jatkumoa näille tilastoille.

Vielä 60 tuplaajaa matkassa. Pelionnea mukana oleville!

TUPLAAMAAN!

Klassikkovideo: Guatemalaispelaajalta nerokas rankkarimaali tukijalalla futsalmatsissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here