Tupla sisään Mestarien liigaan

Mestarien liigapäivä on juhlapäivä, joten on aika kääntää bokserit toisin päin. Tämäniltaiset myräkät tarjoavat muutaman rajoilla liikkuvan idean, johon tartun jo puhtaasti puhtaan bokserinetumuksen takia. Tupla on aina singleä riskikkäämpi, mutta tänään isken limaisilla käsillä kiinni tuplaan.

Atalanta – Dinamo Zagreb

Atalantan pelityyli on miellyttänyt meikäläisen silmää jo muutaman kauden ajan. Joukkue ei liikaa jarruttele ja luottaa vahvaan hyökkäystekemiseensä. Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisessä väännössä tuli Zagrebissa varsin kuivaa kynää kakkoseen 4-0 lukemin, mikä kertoo omaa kieltään edelleen ailahtelevasti työskentelevästä puolustuspäästä. Atalantan puolustukseksi mainittakoon, ettei lopputulos kuitenkaan ihan kaikkea pelistä kerro.

Zagrebin reissun jälkeen hommeli on alkanut pelittämään taas huomattavasti maistukaisemmin, ja kolmessa viimeisessä ottelussa on mätetty pyörylää Roman, Sassuolon sekä Fiorentinan verkkoon yhteensä kahdeksan kertaa. Voittoa on nyt haettava, mikäli jatkopaikka jaksaa kiinnostella myös jatkossa. Atalanta on nykyisyydessään over-painotteinen ryhmä, ja kun kokoonpanokin näyttää mukavalta, kelpaa over tänään myös lapulle.

Shakhtar on Atalantan tavoin hyökkäävä ryhmä, ja vaikka se jäikin liigan avauskoitoksessa maaleitta liian vahvaa Manchester Citya vastaan, on tilanne nyt toinen. Joukkue on dilkkaillut kotoisessa liigassaan häkkejä yli kolmen byyrin ottelukeskiarvolla, eikä se tänäänkään lähde peruuttelemaan sinällään Ukrainan liigan ryhmiä kovatasoisempaa Atalantaa vastaan. Myös Shakhtarin kokoonpanotilanne on muutamaa puolustuspään kysymysmerkkiä lukuunottamatta hyvä.

Real Madrid – Club Brugge

Puolilyhyestä virsi kaunis. Kyseessä on mielenkiintoinen matsi, jota Real tulee hallitsemaan. Bruggen vaarallisuutta ei kuitenkaan pidä väheksyä, sillä joukkue on ollut viime aikoina kovassa iskussa. On suorastaan jännäkakkamaista nähdä, kuinka puolustusvoittoisesti belgialaisryhmän käskyttäjä lähtee hyökkäysvoittoista osastoaan nurmelle tunkemaan.

Joukkueiden tasoero on selkeä, mutta eihän tuo Realin peli kuitenkaan ihan uomissaan ole ollut. Balen, Rodriguezin ja Asesension poissaolot syövät varmasti hitusen verran hyökkäysvoimaa, mutta uhkaa löytyy edelleen yllin kyllin. Bruggen pikkiriikkiset huolet kasaantuvat puolustuspäähän Balantan ja Mitrovicin poissaolojen muodossa.

En lähde arvailemaan lopullista lopputulosta vaan keskityn tällä kertaa kulmapotkuihin. Molempien joukkueiden pelityyli on kaikessa hyökkäävyydessään ja laitureiden sekä laitapakkien nousujen marinoimana ns. kulmapotkuja mukanaan tuova, ja kun näen myös Club Bruggen toteuttavan tänään puoliuskaliaasti omaa pelikirjaansa, kelpaa yli 9,5 kulmasta tarjottava kerroin lapulle. Molempien joukkueiden viimeisissä myräköissä on kyseinen raja pääsääntöisesti ylitetty, ja näin käynee myös tänään.

Pelivalinnat

Atalanta-Shakhtar Donetsk yli 2,5 maalia (1,65)
Real Madrid-Club Brugge yli 9,5 kulmapotkua (1,53)

Pelionnea ja etenkin taitoa kaikille tänään skulaileville.

Lisää Mestarien liigan kertoimia tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here