Les Herbiersin tuhkimotarina päättyi – PSG otti voiton Ranskan Cupin finaalissa

tuhkimotarina puoliaika

Ranskan liigan mestaruuden jo ajat sitten varmistanut suurseura Paris Saint-Germain juhlii myös Cupin voittoa. Tiistai-iltana pelatussa finaalissa kaatui piskuinen Les Herbiers. Tuhkimotarina ei kantanut ihan loppuun saakka.

PSG voitti finaalin numeroin 0-2 (0-1). Giovani Lo Celso vei pariisilaiset 0-1-johtoon 26. minuutilla ja uruguaylaistähti Edinson Cavani laukoi 0-2-maalin rankkarista 74. minuutilla. Stade de Francella pelatussa finaalissa oli katsojia yli 73 000.

Cupin voiton lisäksi PSG on jo varmistanut Ligue 1:n mestaruuden. PSG johtaa Ligue 1:stä 17 pisteen erolla kakkosena olevaan Lyoniin, kun kaksi sarjakierrosta on vielä pelaamatta.

Cupin tuhkimotarina päättyi, sarjassa vielä tiukat paikat

Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, Nationalissa, sarjapaikastaan taisteleva Les Herbiers on ennen viimeistä sarjakierrosta kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella.

Viime viikonlopun kierroksella Les Herbiers oli jo 0-2-tappiolla Lavalia vastaan, mutta nousi toisella jaksolla 3-2-kotivoittoon.