Tromssan hyvälle kotivireelle jatkumoa

Tromssa IL majailee Norjan Eliteserienissä sijalla 12. Vastaan saapuu vieraita etelästä, Tromssan alapuolella sarjassa oleva Sarpsborg 08. Viime kaudella joukkueiden keskinäiset menivät molempien voittaessa vierasottelut. Tänään ei vierasvoittoon riitä usko.

Suomalaisvalmentaja Simo Valakarin työ Norjassa on ollut kiitettävää. Valakari pelasti Pohjois-Norjan ylpeyden putoamiselta toissa kaudella ja viime kaudella oltiin jo keskikastissa. Ei ole siis ihme, että paikallisten suosiossa oleva Valakari teki vuoteen 2022 jatkoa kauden alla. Kuluva kausi alkoi vaikeasti, mutta viime aikoja voittoja on tullut hyvään tahtiin.

Edelliset kaksi kotipeliä ovat olleet hienoja. Suurseura Rosenborg kaatui edellisessä ottelussa Alfheim Stadionilla 1-0 ja sitä edellisessä kotiottelussa nujertui sarjakärki Molde luvuin 2-1. Voittomaali Moldea vastaan oli suomalaislaituri Robert Taylorin käsialaa. Syötön maaliin tarjoili Onni Valakari. Tromssa saa nauttia suomalaisten palveluksista, kun alakertaa näissä otteluissa on vartioinut Juha Pirinen.

Vierailija Sarpsborg 08 ei ole päässyt voitoista vieraskentillä nauttimaan. Eliteserienissä on alla viisi ottelua vieraista, joista saldona on kolme tasapeliä ja kaksi tappiota. Täten onkin yllättävää, että vierailijat ovat kertoimien valossa asetettu ennakkosuosikeiksi. Pelivihjeessä haetaan Tromssan kolmatta perättäistä kotivoittoa. Sarpsborg on kuitenkin pelannut sarjan eniten tasapelejä, eli kuusi kappaletta. Tästä syystä otetaan tasapelin riski pelivalinnassa pois.

Osallistu Coolbetin kesätehtäviin ja voita palkintoja!

Pelivalinta: Tromssa voittaa / tasapeli ei vetoa (2.21 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Gianfranco Zola täyttää 53 vuotta – tässä video hienoimmista maaleista

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here