Triplausta jatketaan Hammarbyn ja HJK:n siivittämänä

Triplausta jatketaan eilisen osuman jälkeen, kun Inter ja Honka hoitivat hommansa suunnitellusti. Tänään jälleen kotimaisen pääsarjan lisäksi myös ulkomaista futista lapulla.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Kolme maukasta tarjousta UCL-betsaajille!

Sirius – Hammarby

Ruotsin pääsarjassa Allsvenskanissa on tiedossa 17. ottelukierros, joten kauden puoliväli on selätetty. Siihen nähden yllättäen sarjan heittopussi-osastoon viime kaudella kuulunut Sirius on Hammarbyn edellä sarjassa. Bajen kuitenkin taisteli viime kaudella mestaruudesta aina viimeiselle kierrokselle saakka.

Siriusin ylisuorittamista vai Hammarbyn floppaamista? Hieman varmasti molempia, mutta päivän vieraat ovat esittäneet piristymisen merkkejä. Edellinen vieraspeli oli vakuuttava 1-2 voitto Norrköpingistä ja myös rakas vihollinen Djurgården kaatui samoin lukemin sitä ennen. Kauden sensaatiojoukkueisiin kuuluva Elfsborg kuitenkin jakoi edellispelissä Bajenin kanssa pisteet 2-2 numeroin. Tänään on aika palata kolmen pisteen väylälle.

Sirius on myös kahden ottelun voittoputkessa. Ei kuitenkaan kannata antaa sen sokaistaa, sillä joukkue on kohdannut kahdesti peräjälkeen sarjajumbo Helsingborgin. Näitä matseja edelsi jopa viiden ottelun voitoton putki ja kuudes sijoitus sarjassa ei näillä otteilla tule pysymään. Hammarbyn voitto lähtee mieluusti pelattavaksi Coolbetin markkinatopilla.

RoPS – HJK

Rovaniemen keskuskentällä kohtaavat jumbona majaileva RoPS ja mestaruustaistossa vakuuttavaa jälkeä tekevä HJK. Sanomattakin selvää, että kaikki muu kuin kolme pistettä tänään Klubille on pettymys vieraille.

RoPS on edelleen ilman yhtään voittoa ja kymmenestä pelistä on Vesa Tauriaisen ryhmällä kasassa vain kaksi tasuria, loput häviöitä. Tänään tiedossa on häviösarakkeeseen kauden yhdeksäs merkintä, sillä HJK on liian vahva joukkue isäntien nykykuntoon.

Edes potentiaalinen rotaatio kokoonpanojen suhteen ei heikennä HJK:n mahdollisuuksia juurikaan. Sarjakakkosen riveistä löytyy rutkasti laajuutta ja tämä matsi pitäisi hoidella kymmenen kertaa kymmenestä. Isketään Klubin voittoa Hammarbyn kylkeen pienen overi-mausteen kera ja jatketaan virittelyjä huomenna triplauksen päätöspäivän merkeissä.

LYÖ VETOA!

Video: HJK:n Ferhan Hasani laukoi kauniin Panenka-rankkarin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän