Triplaus rakentuu Neman Grodnon ympärille

Triplauksessa lähdetään jälleen havittelemaan 2000€ jackpotia Valko-Venäjän futismatseilla. Pääsarjamatsissa Neman Grodnoon riittää luottoa.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Torpedo Zhodino Reserves – Energetik-BGU Reserves

Kello 17:00 alkavassa matsissa kohtaavat pääsarjajoukkueiden Torpedo Zhodinon ja Energetik-BGU:n reserviporukat. Isketään simppelisti alle 3.5 maalin linjaan, joka on alitettu jokaisessa näiden joukkueiden alkukauden matseissa. Etenkin kotijoukkue Zhodinon matseissa ollaan nähty vain keskimääräiset 1.33 maalia per ottelu.

Neman Grodno – Belshina Bobruisk

Neman Grodno ja Belshina Bobruisk iskevät yhteen Valko-Venäjän pääsarjan ainokaisessa matsissa tänään. Sarjanousija Belshina on aloittanut kauden erittäin kehnosti ja kolmesta matsista on saldona pelkkiä tappioita. Huomattavaa on, että Belshina on onnistunut näissä peleissä iskemään vain yhden ainoan maalin.

Nemanilla on sen sijaan kasassa neljä pistettä, kun tilille on tullut voitto, tasapeli ja tappio. Myös Neman on mennyt vähämaalisella teemalla, kun maaliero kolmeen peliin on 2-1.

Neman Grodno on kotikentällään jopa kymmenen ottelun tappiottomassa putkessa ja selvä ennakkosuosikki tähän peliin. Kertoimissa kotijoukkue on myös selkeä suosikki ja Coolbetin markkinatoppi kelpaa oikein hyvin lapulle.

TRIPLAAMAAN!

Video: Eero Markkanen ratkaisi rubikin kuution lankuttaessaan

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here