Triplaus käyntiin maalintekijävedolla Bundesliigasta

Triplaus isketään käyntiin haistelemalla maalintekijää illan Bundesliigan kamppailusta Hoffenheim – FC Köln.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Bundesliigan perjantaivääntö Rhein-Neckar-Arenalla otellaan Hoffenheimin ja FC Kölnin välillä. Kotijoukkue on tähän taistoon ennakkosuosikki, mutta allekirjoittanut ei suoranaisesti Hoffenheimin kelkkaan lähde. Suurempi fokus on joukkueen tärkeimmän hyökkääjään Andrej Kramaricin maalivainuun, sillä kroaatti näytti iskukykyään maajoukkuetauolla puskemalla maalin Slovakian verkkoon.

Seitsemään otteluun Kramaric on latonut taululle tehot 1+4. Joukkueen ykköshyökkääjällä on siis petrattavaa vielä maalitilastojen puolesta ja tänään on overia tulostaululle toivon mukaan tulossa. Kramaric osui aiemmin samalla stadikalla pelatussa ottelussa tammikuussa kahteen otteeseen kölniläisten verkkoon ja uskotaan, että makealla kertoimella löytyvä kohde osuu myös tänään.

Triplauslappu saadaan valmiiksi, kun Kramaricin maalin kaveriksi heitetään vielä Ranskan pääsarjaa. Pariisissa pelattavassa ottelussa uskotaan siihen, ettei PSG taivu kotonaan Angersille. Tuplamerkillä varustettu kohde osuu siis myös, mikäli PSG sattuisi jäämään yllättäen tasapeliin.

TRIPLAUKSEEN

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here