Triplaus kasaan koronasta huolimatta

Maailmaa koettelee tällä hetkellä koronavirus ankarasti, mutta vielä futiskentillä ainakin jokunen matsi pelataan ilman katsojia. Raavitaan Saksan kakkostasolta yhdistelmä kasaan.

EDIT klo 17:30 – Pelit peruttu

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Arminia Bielefeld – VfL Osnabrück

Kakkosbundesin kärkijoukkue Arminia Bielefeld on kovaa vauhtia matkalla pääsarjaan ja tänään on jälleen täydet saumat kolmeen pisteeseen. Bielefeldin kotiottelut ovat olleet menestyksekkäitä viime aikoina. Neljään edelliseen matsiin Bielefelder Almilla on tullut puhtaat neljä voittoa maalierolla 10-0.

Tänään kotietu ei tyhjien katsomoiden vuoksi ole ihan yhtä ihanteellinen, mutta laadukas Bielefeldin jengi on selvästi sarjanousija Osnabrückin edellä. Päivän vieras onkin kontannut toden teolla viime ajat, eikä tämän vuoden puolella ole vielä ainuttakaan voittoa. Ehdottomasti kotijengi lapulle.

SpVgg Greuther Fürth – HSV

Joel Pohjanpalon HSV matkaa Etelä-Saksaan, Greuther Fürthia haastamaan. HSV on pelannut ajoittain erittäin hyvin, mutta taso on ailahdellut päivästä riippuen. Nousukahinat ovat edelleen mahdolliset molemmille joukkueille, mutta etenkin Fürth tarvitsee kipeästi pisteitä. Lähdetäänkin kotijoukkueen kelkkaan tasoituksen kera, sillä HSV:n vaihteleva tekeminen ei vakuuta. Kertoimissa vieraat on yliarvioitu.

TRIPLAAMAAN!

Lue myös: Valioliiga keskeytetään – pelit jatkuvat aikaisintaan huhtikuussa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here