Triplaus kasaan Hollannin ja Portugalin pääsarjoista

Perjantainen triplaus pistetään tällä kertaa kasaan yhdistelemällä pääsarjafutista Hollannista ja Portugalista. 

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Hollannin Eredivisiessä potkaistaan käyntiin kolmas ottelukierros, kun illan ainoa kohtaaminen nähdään Twenten ja Groningenin välillä. Peli-ideaa kaivetaan maalimääristä. Kamppailusta on lupa odottaa tasaväkistä vääntöä, joskin Twente on aavistuksenomainen ennakkosuosikki. Yli 2.5 maalin linjalle irtoava kerroin on sen verran koholla, että napataan mielellään liuskalle. Vähintään paria osumaa on ekoissa peleissä näiden joukkueiden matseissa nähty kuitenkin keskiarvolta.

Illan jälkimmäisessä matsissa SC Braga isännöi Santa Claraa toisen kierroksen avausottelussa. Tämä 22:30 alkava kohtaaminen on lähtökohtaisesti Bragan heiniä, josta myös markkinatoppi-kerroin kertoo kaiken oleellisen. Materiaalin puolesta kotijoukkue painii ihan eri sarjassa ja kotijoukkuetta lyödään lapulle.

TRIPLAUKSEEN!

Video: Bayern München voitti Super Cupin – Javi Martinez puski voittomaalin jatkoajalla

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here