Triplaus & day 1: Vuoden viimeistä viedään!

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

La Ligan vuoden 2021 viimeinen matsi pelataan Mestallan nurmella, jossa Espanyol nähdään Valencian vieraana. Kotijoukkue on pelannut mukavan kauden viime kauden konttauksen jälkeen ja on materiaalinsa puolesta ansaitusti ennakkosuosikki vieraisiin nähden. Vaikka Valencia ei tästä väännöstä helpolla pääse, on Espanyolin oman pään pelaaminen sen verta kehnolla tasolla, että laitetaan isännät voittamaan matsi. Vaatimuksena voiton lisäksi vähintään pari maalia verkon perukoille.

Vaadittava kolmosen kerroin täydennetään sarjaporrasta alempaa. La Ligasta viime kaudella pudonnut Eibar on tekemässä kovaa nousua takaisin pääsarjaan ja tänään sitä pyrkii estelemään Real Sociedadin B-jengi. Almerian kannassa sarjakakkosena oleva Eibar voi lähteä otteluun kohtalaisen rauhallisin mielin, sillä vieraat ovat ajautuneet tappioputkeen. Kuten kertoimista voi todeta, on kotivoitto tänään varsin todennäköinen lopputulos ja sillä lähdetään liikkeelle.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here