Triplaus & day 1: Mainz – Bayer Leverkusen

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Triplauksen tahtipuikkoa heilutetaan jälleen Saksan maaperällä, kun liuskalle isketään sinkkukohde matsista Mainz – Leverkusen. Matsi potkaistaan käyntiin klo 21:30.

Lukas Hradeckyn Leverkusen on ansaitusti ennakkosuosikki tähän vääntöön. Aiemmat kolme keskinäistä tällä stadionilla on menneet Leverkusenin juhliessa voittoa ja viime aikojen vakuuttavat otteet Gerardo Seoanen alaisuudessa kannustaa tähän sijoittamaan myös tänään. Mainz on kuitenkin ollut hieman yllättäen kauden vahvimpia kotijoukkueita. Vastapainona toki Leverkusen on ollut Bayernin jälkeen kaikista kovin pisterohmu vieraissa.

Vieraiden voittokulku ei itsessään Triplaukseen riitä, vaan kaveriksi otetaan myös vaatimus maalimäärästä. Leverkusenin peleissä on nähty keskimäärin 4.3 maalia ottelua kohden, jonka myötä napataan yli 2.5 maalin vaatimus mukaan pelivalintaan. Mainz-puolustus on ollut sarjan parhaimmistoa pitkin kautta, mutta tätä tulivoimaa vastaan se ei perjantai-illan valoissa riitä.

TRIPLAUKSEEN!

Edellinen artikkeliVideo: Ranska murjoi Helmarit – DJ soitti Suomelle Albanian kansallislaulun ennen ottelua
Seuraava artikkeliCoolbetin Viikon Valiovihje: West Ham – Newcastle

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän