Triplaus & day 1: JäPS – TPS

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Suomen futiskamaralta poimitaan Triplaukseen mielenkiintoinen matsi, jossa JäPS isännöi ennakkosuosikki Tepsiä. Vieraaksi saapuva sarjakärki on vahvoilla täyteen pistepottiin, mutta samaan aikaan turkulaisten alakertaa piinaa pelaajapula. Loukkaantumiset ovat keskittyneet etenkin puolustuspelaajiin. Haistellaan tästä saumaa maalintekoon myös isännille.

JäPS on varsinkin kotonaan yllättänyt ja tänäänkään en suoraa vierasvoittoa pelaisi näillä kerrointasoilla turkulaisille. Otetaan lapulle kuitenkin molempien jengien tekemä osuma, joka kohottaa kerrointa riittäviin raameihin. TPS on pitänyt sarjan parhaalla tasolla oman maalinsa puhtaana ja omiin on mennyt koko kaudella vain viisi osumaa. Tämä saldo rikotaan tänään ja JäPS heiluttaa verkkoja vähintään kertaalleen, Tepsin kuitenkin korjatessa täydet pongot.

Pelivalinta: TPS voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin (3.25)

Aloituspanos: 10€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän