Triplaus & day 1: Italiassa mestaruuskandidaatit vauhdissa

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Serie A on tarjonnut viime kevään tapaan huimaa jännitystä mestaruustaiston suhteen ja yhä edelleen neljä joukkuetta taistelee Scudettosta. Kärkikaksikko muodostuu Milanon joukkueista, joista myös molemmat edustettuna tällä lapulla.

Linja on myös yhtenäinen vetovalintojen suhteen. Luotetaan samaan trendiin kuin joukkueiden edellispeleissä, eli maaleilla ei todellakaan juhlita. Rossonerilla on alla kaksi maalitonta tasapeliä, eikä Genoan syvällä makaava linja edesauta maalijuhlia San Sirolla. Ei olekaan sattumaa, että Milanin kotipeleissä on nähty sarjan toiseksi vähiten maaleja Juventuksen jälkeen.

Yhtä vähän maaleja (2.2 / ottelu) on nähty myös Spezian himamatseissa. Inter on omissa vieraspeleissään myös jäänyt sarjan häntäpäähän maalien suhteen. Lapulta löytyvä 2.5 maalin linja on alitettu Nerazzurrin vieraspelissä viimeiset seitsemän kertaa.

Edellinen artikkeliVideo: Loorents Hertsiltä komea kunnianosoitus Atik Ismailille Suomen Cupissa
Seuraava artikkeliVideo: Uskomaton paperilennokin heitto Wembleyn yläkatsomosta päin pelaajaa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän