Triplaus & day 1: Huddersfield Town – Peterborough United

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Triplaukseen tartutaan tänä perjantaina kotijoukkueen värilasit silmillä, kun Huddersfield isännöi sarjajumbo Peterboroughia. Näillä lähtökohdilla on vähemmän yllättävää, että Carlos Corberánin luotsaama kotijengi on iso ennakkosuosikki. Tämä on nähtävissä myös kerroinasetelmassa 1.62 – 4.10 – 5.90

Odotuksissa on siis kotijoukkueen ohjaama näytös, eikä Peterboroughin nollille jäänti olisi minkään tason yllätys. Näin ollen kotivoittoon luottavaisena isketään varovainen under kylkeen, jonka ylitykseen tarvitaan jotain normaalista varsin poikkeavaa.

Kerroin ei sellaisenaan kuitenkaan ole täysin riittävä, vaan kaveriksi poimitaan vielä tauolta palannutta Tanskan Superligaa. Sarjan kärkeen ponnistanut FC Kobenhavn on viime kauden vaihtelevien esitysten jälkeen noussut suurimmaksi mestarisuosikiksi. Tänään on mahdollisuudet repiä eroa kilpailijoihin, kun Parkenille saapuu europeleistä tältä kaudelta tuttu Randers.

Oman mausteensa kööpenhaminalaisten soppaan tuo joukkueen ykköskärjen Jonas Windin menettäminen Saksan futiskentille. Tilalle hankittu Khouma Babacar on eittämättä meritoitunut piikki tähän sarjaan, mutta viime kaudet eivät ole enää mitään tähtiloistoa olleet. Nähtäväksi jää, puhkeaako senegalilainen vielä uudelleen kukkaan. Tästä inspiroituneena varovaista underia lapulle, mutta myös kotijoukkueelle myönteiset vedot ovat tänään arvossaan.

TRIPLAUKSEEN!
Edellinen artikkeliVideo: Everton jatkoon FA Cupissa – Vitali Mykolenko kapteenina yhteisöllisessä ottelussa
Seuraava artikkeliKlassikkovideo: Youri Djorkaeff tekee saksarimaalin käsittämättömän pienestä kulmasta

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän