Triplaus & day 1: Huddersfield – Burnley

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Englannin Championship potkaistaan käyntiin tänä perjantaina ja avausmatsissa vastakkain pelaavat Huddersfield sekä Burnley.

Hiukan paremmalla tuurilla tämä ottelu voitaisiin pelata Valioliigan puolella. Huddersfield oli jo melkein palaamassa takaisin ylimmälle sarjaportaalle, mutta Nottingham Forest vei nousufinaalin lopulta 1-0 Wembleyn nurtsilla. Vastaavasti Burnley putosi sarjasta täpärästi viimeisen kierroksen tapahtumien jälkeen.

TSEKKAA TÄMÄ:

Molemmat joukkueista ovat heikentyneet paperilla. Burnley näistä kahdesta on heikentynyt toki selkeämmin ja useat avainpelaajat vaihtoivat seuraa Valioliigan puolelle. Molemmat avauksen toppareista ja tolppien välissä vartioinut Nick Pope jatkaa uraansa Lancashiren ulkopuolella.

Tästä avauskierroksen mittelöstä on eittämättä tulossa tasainen ja erityisesti kotijoukkueelle tarjottava markkinatoppi kiinnostaa. Pre-season antoi positiivista kuvaa molempien jengien pelaamisesta, mutta haistellaan suoraa kotivoittoa liuskalle sinkkuvetona. Burnleyn uusiksi mennyt kokoonpano hakee todennäköisesti vielä parasta vireettään alkukierroksilla ja kotietua ei tule aliarvioida näissä konteksteissa.

Pelivalinta: Huddersfield voittaa ottelun (3.05)

Aloituspanos: 10€

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Darren Bent tekee voittomaalin katsojan kentälle heittämän rantapallon kautta
Seuraava artikkeliVeikkausliiga 30.7.2022: FC Honka – VPS

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän