Triplaus & day 1: Dortmund – Hoffenheim

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Dortmund ja Hoffenheim tarjoavat saksalaisen futiksen ystäville futisherkkua perjantai-iltaan klo 21:30 alkaen Bundesliigassa. Sanomattakin on selvää, että mustakeltainen kotijengi on suosikki voittamaan ottelun.

BVB:n kausi on alkanut mukavasti kolmella voitolla, mutta kauneusvirheenä viime hetken historiallinen Bremen-tappio. Hoffenheim on yhtä lailla voittanut kolme neljästä matsistaan, joten joukkueet ovat taulukossa tasapisteissä.

Kokoonpanojen puolesta molemmilla on iskeä kentälle liki parhain avauksensa. Tällä kaudella kentällä nähdyistä pelureista ainoastaan Dortmundin Donyell Malen on suurella todennäköisyydellä sivussa.

BVB on rutiiniesityksellä vahvasti kiinni voitossa ja Hoffenheim joutuu vetämään alakerta tiiviinä. Suoran kotivoiton kerroin on kirjoitushetkellä 1.70, mutta kokeillaan rohkeasti mukaan vähämaalisuutta kerrointa nostattaen.

Lapulle: Borussia Dortmund voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (3.35)

Avauspäivän panos: 10€

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän