Triplaus & day 1: Crystal Palace – Arsenal

Triplauksen perjantaiveto isketään Valioliigan starttiin, kun Crystal Palace isännöi Arsenalia klo 22:00 alkaen.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Valiovihjeen kausiennakko 2022-23

Kesätauko kansainvälisissä huippusarjoissa alkaa olla paketissa ja Selhurst Parkilla korkataan Valioliiga tälle kautta. Illan joukkueista Arsenal on uudistunut huomattavasti isommalla kädellä, selkeästi myös parempaan suuntaan. Patrick Vieiran kotkaparvi kuitenkin todisti tasonsa viime kaudella ja heitä ei sovi liiaksi aliarvioida.

Molemmilla joukkueilla on muutama kokoonpanoon vaikuttava poissaolo, mutta etenkin vieraiden jalkeille saatava avaus kiinnostaa. Kesän huippuhankinta Gabriel Jesus on ollut hyvävireinen läpi pre-seasonin ja tuore kapteeni Martin Ødegaard on varmasti alleviivattu paksulla punakynällä tällä kaudella entistäkin tuntuvammin. Alakerrasta William Saliban ja Aaron Ramsdalen otteita kannattaa seurata.

Kotijoukkue pistää Tykkimiehille illalla hyvän vastuksen, mutta Pohjois-Lontoon punavalkoiset ovat vaikuttaneet viime ajat niin valmiilta jengiltä, että Mikel Artetan miehistö poimitaan liuskalle. Maaleja odotetaan nähtäväksi ja tällä saadaan myös kerroin yli vaaditun kolmen rajapinnan.

Pelivalinta: Arsenal voittaa ja ottelussa yli 2.5 maalia (3.20)

Aloituspanos: 10€

FPL-kausi 22/23 käyntiin – potissa Valioliigamatka ja rahapalkintoja!

Edellinen artikkeliHJK:lle upea vierasvoitto Eurooppa-liigan karsinnoissa
Seuraava artikkeliVideo: Serge Atakayi tyylitteli voittomaalin Konferenssiliigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän