Triplaus & day 1: Brentford – Brighton

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Valioliigan puolella saadaan nauttia perjantai-illan matsista, kun Brentford saa vieraita etelärannikolta Brightonin muodossa. Triplauslasit päässä ottelua tarkastellessa linjataan startti sinkkukohteella.

Brentford ei ole varsinaisesti loistanut viime aikoina ja viimeisen kuukauden aikana kolmeen pelattuun otteluun on syntynyt yksi tehty maali. Edelliskohtaamisessa Newcastle pöllytti lontoolaisia jopa luvuin 5-1. Tosin illan vieraat ovat myös kulkeneet Graham Potterin lähtiessä aavistuksen heikommalla vireellä, mutta tuoreen käskyttäjän Roberto De Zerbin projekti vaikuttaa lupaavalta.

Brentford on ollut tehokas kotonaan ja neljään kotiotteluun on syntynyt yhteensä kymmenen maalia. Huomattavaa on, että näistä viisi tuli Leedsiä vastaan ja Man Unitedia rokotettiin neljä kertaa. Brightonin pelitapaan ei kuulu moisten maalimäärien omiin päästäminen.

De Zerbi on vielä ilman avausvoittoa Lokkien peräsimessä, mutta haetaan tälle tilastolle muutosta lapulla. Odotuksissa vähämaalinen kamppailu ja ohuesti suosikin asemaa kantava vierasjoukkue korjaa täyden pistepotin.

Lapulle: Brighton voittaa & ottelussa alle 3.5 maalia (3.25)

Avauspäivän panostus: 10€

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Matthew Le Tissier taituroi kauniin maalin Peter Schmeichelin yli
Seuraava artikkeliVideo: Onni Valakari pamautti unelmamaalin Kyproksen liigassa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän