Triplaus aloitetaan maalintekijävedolla

Triplaus aloitetaan tänä perjantaina maalintekijävedolla Bundesliigasta, jonka lisäksi lapulta löytyy myös Championshipia.

Triplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on triplata aloituspanoksensa (10-30€) perjantaista sunnuntaihin, eli kolmen päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 2000€ jackpotiin!

Hiukan poikkeuksellisesti tämä triplauslappu kohdistuu pääasiassa yhteen pelaajaan, nimittäin Leroy Saneen. Lapulle iskettiin Sanen maali, kun iso ja paha Bayern vierailee sarjajumbo Greuther Furthin kotipyhätöllä. Tässä perjantai-illan Bundesliiga-kohtaamisessa on tasan yksi ennakkosuosikki, eli vierasjoukkue.

Robert Lewandowski ja kumppanit tekevät tänään siis tuhojaan, mutta kertoimien valossa Sanen maali (2.55) oli kohtalaisen maistuva vaihtoehto. Leroy on aloittanut uuden kauden hyvin ja maalannut vastustajan verkkoon kahdessa edellisessä sarjapelissä.

Lappu täydennetään sumusaarilta, kun uskotaan West Bromwich Albionin hoitelevan vieraaksi saapuvan Queens Park Rangersin. Kotijoukkue WBA on jo ennestään suursuosikki matsiin, mutta kotitasoituksella tämän pitäisi olla helppo nakki. Vain vierasvoitto voi pilata nämä bileet.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here