Triplauksessa sinkkulinjalla liikkeelle!

Triplauksessa lähdetään liikkeelle sinkkulinjalla, kun pelimerkit ovat asetettu otteluun Belgia – Italia.

EURO 2020-kisa: voita 500€ + tuotepalkinto!

EM-kisoissa pelien merkitys sen kuin kovenee ja tämän illan ehdoton herkkupala on Belgian ja Italian kohtaaminen Munchenissa. Omat lohkonsa voittaneet joukkueet kuuluvat kisojen eliittiin, joten kova jengi tippuu tästä kaksikosta väkisinkin.

Italia on kertoimissa kohtuu selkeäkin suosikki. Onhan Roberto Mancinin ryhmä tehnyt järisyttävän kovaa jälkeä, eikä rautaisen puolustuksen ohi tulla. Tämän myötä myös oma pää on pysynyt puhtaana. Italia oli kuitenkin aavistuksen pulassa Itävaltaa vastaan, joka omalla tavallaan avaa myös Belgian saumoja tässä vertailussa.

Paperilla joukkueet ovat likimain tasaväkiset, kun katsotaan isoa kuvaa. Suurimmat kokoonpanomurheet ovat kuitenkin Belgialla, jolla on kahden avainpelaajan kohdalla vielä arvoituksia. Useiden lähteiden mukaan Kevin De Bruyne kuitenkin avaisi tänään, mutta Eden Hazard on vielä kysymysmerkki.

Belgia lähes kolmen ja puolen kertoimella on liian herkullinen pala ohitettavaksi, vaikka Italia ehdottomasti kova luu onkin. Kertoimissa näkyy mielestäni liikaa KDB:n ja Hazardin arvelluttavat pelikunnot, sillä molemmat poppoot kuitenkin kuhisevat laatua. Sinkkuna belgialaisia liuskalle.

TRIPLAAMAAN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here