Triplauksessa pelimerkit oululaisten varaan

Triplauksessa isketään pelimerkit tänä perjantaina AC Oulun varaan, kun oululaiset matkaavat Valkeakoskelle Hakan vieraaksi.

Ilmainen Futisvisa: voita ilmaisveto live-vedonlyöntiin

Tämä matsi on Veikkausliigan ainokainen tälle päivää ja asetelmat ovat mielenkiintoiset. Kotijoukkue Haka paineli niin kesä- kuin heinäkuunkin ilman voittoja, mutta nyt elokuussa Teemu Tainion jengi on kaatanut Interin sekä FC Lahden. Mikä merkittävintä, myös oma maali on pysynyt puhtaana näissä matseissa. Hakalla on nyt 15 pojoa kasassa 15 matsista, jolla irtoaa Veikkausliigan yhdeksäs sija.

Jyrki Aholan AC Oulu on myös peitonnut vastustajansa edellispeleissä ja oululaiset ovat kivunneet sarjan jumbosijalta kymmenenneksi. ACO on vahvistunut kokoonpanonsa puolesta merkittävästi ja etenkin Sveitsistä saapunut parivaljakko Dennis Salanovic Magnus Breitenmoser ovat olleet ns. ylikylän pelureita tähän sarjaan.

ACO onkin ollut kotistadikallaan voittoisa viime aikoina, mutta vieraissa on vielä ollut haastavampaa. Tänään kuitenkin kokeillaan Coolbetin markkinatoppia (3.55!) vieraiden voitolle, sillä Hakan ei kuuluisi ihan näin merkittävä ennakkosuosikki lähtökohtiin nähden olla.

TRIPLAUKSEEN!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here