Triplauksessa palataan seurajoukkuefutikseen

Triplauksessa palataan seurajoukkuefutikseen, kun pelivalinnat poimitaan tällä kertaa Englannista ja Espanjasta.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Coventry City ja Birmingham City iskevät yhteen Championshipin ainoassa perjantai-illan kohtaamisessa. Isännät lähtevät mittelöön ohkaisena altavastaajana, sillä nousijajoukkue Coventryn kausi on lähtenyt hieman yskähdellen käyntiin.

Ei kuitenkaan tartuta sen suuremmin pistejakoon, sillä kertoimet tarjoavat pelattavaa maalimäärien puolelta. Coventry kuuluu sarjan maalirikkaimpiin joukkueisiin, sillä Sky Bluesin matseissa on nähty n. 3.2 maalia ottelua kohden. Birminghamilla vastaava luku hipoo kahta, mutta myös heidän otteluissaan yli 2.5 maalin raja on rikottu neljässä edellisessä pelissä. Lähdetään haistelemaan tälle jatkoa.

Tarvittava kolmosen kerroin saadaan täyteen Espanjan divarista. Sieltä esiin nousee Espanyolin ja Gironan taisto, jossa kotijoukkue Espanyol lähtee selkeänä suosikkina peliin. Sitä ei voida pitää yllätyksenä, sillä täksi kaudeksi La Ligasta pudonnut joukkue johtaa sarjaa.

Girona on sen sijaan valahtanut alempaan keskikastiin, eikä iskukyvystä ole väläytyksiä nähty viime peleissä sen suuremmin. Kun otetaan huomioon, että Espanyol on yhtä lukuunottamatta voittanut kaikki kotipelit tällä kaudella (ja ainoa kauneusvirhe on maaliton tasuri toista putoajajoukkuetta Mallorcaa vastaan), pelataan isännät lapun jatkoksi.

TRIPLAAMAAN!

Tässä on MM-karsintojen arvontakorit – Huuhkajat nousi kolmoskoriin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here