Triplauksessa edustettuna niin Valko-Venäjää kuin Saksaakin

Tämän perjantain triplausliuskalle löytyi toimivan oloinen setti, kun yhdisteltiin maalimääriä Valko-Venäjältä ja Saksasta. Eka peli starttaa jo kello 19:00!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Smolevichi – Gorodeja

Valko-Venäjän pääsarjasta Vysshaya Ligasta napataan ensimmäinen kohde lapulle, kun vastakkain ovat putoamistaistelussa olevat jengit. Kotijoukkue Smolevichi on sarjassa toiseksi viimeisenä ja kasassa on vaivaiset neljä pinnaa kymmeneen matsiin. Huomattavaa on, että Smolevichi on ainoa joukkue Belshinan ohella ilman yhtäkään voittoa tällä kaudella.

Vastaan asettuva Gorodeja on kolmanneksi viimeisenä, mutta huomattavasti enemmän Smolevichiä kuivilla. Otetaan lapulle vieraiden maali ja uskotaan siihen, että Gorodeja jatkaa vieraskentällä osumista. Kauden kuuteen vierasmatsiin mahtuu nimittäin vain yksi nollille jäänti.

Freiburg – Borussia Mönchengladbach

Illan kiinnostavin matsi pelaillaan Schwarzwald-Stadionin nurmella, kun Freiburg isännöi hyvää kautta pelaavaa Mönchengladbachia. Kiinnostavan ottelusta tekee sen, että Freiburg on suorastaan dominoinut tällä stadikalla näiden jengien keskinäisiä matseja.

Mönchengladbach on luonnollisesti silti ennakkosuosikki näissä asetelmissa. Kerroin on kuitenkin jo sen verran matalalla, ettei siihen tällä kertaa kyllä lähdetä tarttumaan. Sen sijaan maalinteosta löytyi mukavan oloinen kohde. Runsasmaalisuuteen uskotaan tänään ja 2.5 maalin raja lienee helposti ylitettävissä. Myös mikäli molemmat joukkueet onnistuvat verkkoa heiluttamaan, tulee kohde maaliin.

TRIPLAAMAAN!

Tsekkaa tästä: Veikkausliigan otteluohjelma julkaistu – tässä kaikki matsit!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here