Triplauksen tarjonta tuo haastetta aloitukseen

Triplauksen tarjonta tuo haastetta kampanjan aloittamiseen, sillä maajoukkuetauosta huolimatta esimerkiksi Nations Leagueta ei tänään pelata. Vaihtoehtoja haetaan majumatsien lisäksi seurajoukkuefutiksesta, jossa pienemmät divarit ovat yhä käynnissä.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Overi-sormi liipaisimella isketään Kolumbian ja Uruguayn kohtaamiseen, sillä näiden jengien otteluissa on verkot hyvällä prosentilla heiluneet. Kolmosen kerroin saadaan täyteen uskomalla Boltonin tekevän vähintään yhden osuman, kun vieraana on ennakkosuosikki Salford City. Huomisen tarjonta on heti huomattavasti miellyttävämpää, joten sitä jäädään odottelemaan toiveikkain odotuksin.

TRIPLAAMAAN!

Wissam Ben Yedderillä koronatartunta – pelasi Suomea vastaan 57 minuuttia

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here