Triplauksen kakkospäivään haku Metroderbystä

Triplauksen kakkospäivään otetaan haku Veikkausliigaviheriöltä, kun kauden kolmas Metroderby pelataan Klubin ja Hongan kesken.

Kolme maukasta tarjousta UCL-betsaajille!

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Bolt Areenalla klo 17:00 pelattava mittelö on paperilla HJK:n heiniä, sillä isäntien kerroin on 1.67. Klubilla onkin allaan vakuuttava ottelu hallitsevaa mestaria KuPSia vastaan. Savolaiset jäivät nimittäin täysin Klubin jalkoihin 0-3 tappiossa.

Honka on kuitenkin Veikkausliigan ainoa joukkue joka marssii edelleen tappioitta eteenpäin. Espoolaiset ovat kauden yhdeksästä matsista voittaneet kuitenkin vasta kolme ja kuudesti on pisteet jaettu.

Pelivalinnaksi nostetaan rohkeasti sinkkukohde, sillä alle 1.5 maalin linjalle saa hiukkasen yli kolmen kertoimen. Se voisi olla osuva haku, sillä etenkin Honka on kunnostautunut vähämaalisena joukkueena. Espoolaiset ovat päästäneet vain neljä maalia tällä kaudella omiin. Metroderbyjä on ennenkin ratkottu vain yhdellä maalilla ja samaa voisi hakea tänään.

Lue myös: Bayern murskasi Barcelonan 2-8!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here