Transfermarktin kolme katsotuinta pelaajaa: Ronaldo, Messi ja Onni Valakari

Suomi kaatoi vieraissa Ranskan uskomattomasti 0-2 keskiviikkoiltana. Kentän hahmona hääräsi 21-vuotias maajoukkuedebytantti Onni Valakari.

Alkuvuodesta Kyproksen pääsarjassa pelaavaan Pafosiin siirtynyt keskikentän eri rooleissa viihtyvän Onni Valakarin markkina-arvo on hurjassa nousussa. Nuorukainen teki upean 0-2-osuman ja oli muutenkin hämmästyttävän hyvä Ranskan tähtipelaajia vastaan.

Video: Uskomaton ilta Pariisissa – Suomi kaatoi Ranskan 0-2!

Suositulla jalkapalloilijoiden markkina-arvoihin ja siirtoihin keskittyvällä Transfermarkt-sivustolla Valakari on tällä hetkellä maailman kolmanneksi katsoituin pelaaja viimeisen vuorokauden aikana. Kaksi katsotumpaa pelaajaa ovat nimeltään Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

EDIT: Perjantaina Valakari on koko listan ykkösenä!

Valakarin manageri Chris Cleaver kertoo Iltalehden haastattelussa, että puhelin on soinut tiuhaan tahtiin eilisen Ranska-pelin jälkeen. Tätä menoa Valakari saattaa siirtyä suurempiin ympyröihin jo pian.

— —

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here