Tottenhamin leirissä puhaltaa uudet tuulet

Tottenhamin leirissä puhaltaa tällä hetkellä uudet tuulet. Seuran valmennusportaassa on ovi käynyt ja sen myötä Spurs on ennakkosuosikki lauantain vierasottelussa West Ham Unitedia vastaan.

Päivän kotijoukkue West Ham on kelvollisen alkukauden jälkeen kääntynyt mollivoittoiseen suuntaan. Omissa on soinut pelottavan paljon, esimerkiksi kahdessa edellisessä ottelussa kuusi kertaa. Kun otetaan huomioon että vastassa olleet joukkueet olivat tasoa Burnley ja Newcastle, voi Tottenham tänään yltää samaan temppuun. Tilannetta ei auta se, että joukkueen ykkösvahti Łukasz Fabiański on reisivamman vuoksi ollut hetken jo sivussa, eikä kakkosvahti Roberto Jiménez ole onnistunut vakuuttamaan tolppien välissä.

Tottenhamin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava, edelliskauden vahvojen esitysten jälkeen, joka johdatti joukkueen aina Mestarien liigan finaaliin asti. Spurs on kerännyt 12 pelaamassaan ottelussa vain 14 pistettä ja joukkue on vasta sijalla 14 Valioliigassa. Seuran omistaja Daniel Levy sai tarpeekseen ja joukkueen pitkäaikainen koutsi Mauricio Pochettino sai kenkää tiistai-iltana.

Uusi hankinta yllätti monet. Valioliigavihreiöillä ihastuttanut ja vihastuttanut Jose Mourinho ottaa seurassa valmennusvastuun. Valmentajan vaihto siivittää jalkapallomaailmassa yllättävän usein joukkueita hyviin suorituksiin, johon pohjustuu myös päivän pelivalinta.

West Hamin ongelmat puolustus -ja maalivahtipelissä eivät saa helpotusta tänään. Tottenham tiedetään vaarallisena joukkueena ketä tahansa vastaan hyvänä päivänä ja Mourinhon preesens motivoi varmasti joukkuetta. Harry Kane oli maajoukkuetauolla jälleen liekeissä ja tämä lento voi hyvinkin jatkua tänään.

Pelivihje: Tottenham yli 2.5 maalia (2.85 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Voiko tämä pelaaja olla 14-vuotias? – Katso kuva Hollannissa ällistyttävästä junnusta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here