Englannin Valiolioliigassa pelattiin maanantai-iltana yksi matsi. Tottenham murjoi Manchester Unitedin Old Traffordilla.

Tottenham oli tyly vierailija ja kaatoi alkukaudella varsin kehnosti esiintyneen Manchester Unitedin lopulta peräti numeroin 0-3 (0-0).

Ottelun avausjakso oli maaliton, mutta toisen jakson alussa Tottenham teki nopeasti kaksi maalia, kun ensin Harry Kane puski tyylikkään voittomaalin ja heti perään Lucas Moura maalasi. Moura teki vielä illan toisensa 84. minuutilla ja näin loppulukemat olivat 0-3.

Tottenham on voittanut kaikki kolme alkukauden otteluaan Valioliigassa. ManU puolestaan kaatoi avausottelussaan Leicesterin jopa hieman onnekkaasti ja tuon jälkeen on tullut kaksi tappiota.

ManU jyrättiin Old Traffordilla

— —
KATSO MYÖS: Video: Heerenveenin maalivahdilta karmea harhasyöttö – Jens Toornstra maalasi 35 metristä