Tulevaksi kaudeksi Mestarien liigaan hamuava Tottenham menetti jälleen kaksi tärkeää sarjapistettä viime hetken sulamisellaan.

Evertonin ja Tottenhamin välinen Valioliigan kamppailu päättyi lopulta tasanumeroihin 1-1 (0-0) maanantai-iltana.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta toisella jaksolla sattui ja tapahtui. Kotijoukkue Evertonin Abdoulaye Doucoure lensi suihkuun 58. minuutilla. Kymmenen minuuttia myöhemmin Tottenhamin Harry Kane laittoi rankkarin reppuun, 0-1.

Tottenham oli jo matkalla vierasvoittoon, mutta lopussa synkkeni. Vaihtomies Lucas Moura ehti olla kentällä vain muutamia minuutteja, kunnes taklasi itsensä suoralla punaisella suihkuun.

Pari minuuttia myöhemmin Evertonin puolustaja Michael Keane tykitti upealla kudilla pallon reppuun ja loppulukemiksi 1-1. Tottenham menetti myös viime ottelussaan Southamptonin vieraana kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään tasapeliin.