Tottenham nousi 2-2-tasapeliin Juventuksen vieraana

Juventus v Tottenham nousi tasapeliin puoliaika

Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyivät tiistai-iltana ensimmäisillä osaotteluilla. Torinossa Juventus ja Tottenham tarjosivat vauhdikkaan matsin, jossa Tottenham nousi lopulta 2-2-tasuriin.

Lohkovaiheessa Juventus oli D-lohkon kakkonen Barcelonan jälkeen. Spurs sen sijaan ehkä jopa hivenen yllättäen voitti H-lohkon jättäen Real Madridin taakseen. Valioliigassa Tottenham on sijalla viisi, kun taas Juventus on Serie A:ssa toisena.

Tottenham nousi tasuriin, City meni menojaan

Juventus aloitti tiistai-illan ottelun ryminällä, kun joukkue meni Gonzalo Higuainin kahdella maalilla 2-0-johtoon heti 9. minuutissa. Tottenhamin ykköspyssy Harry Kane kavensi 35. minuutilla taukonumeroiksi 2-1. Higuainilla oli avausjaksolla herkulliset saumat tehdä neljäkin maalia.

Tottenham nousi tasoihin 72. minuutilla, kun Christian Eriksenin vapaapotku livahti vasempaan alakulmaan. Loppunumerot siis 2-2 (2-1). Joukkueet kohtaavat toisessa osaottelussa Lontoossa 7. maaliskuuta.

Tiistai-illan toisessa neljännesvälierämatsissa Manchester City murskasi Baselin vieraskentällä numeroin 0-4 (0-3),

Lue lisää Mestarien liiga -uutisia TÄÄLTÄ!