Tottenham lähellä sopimusta PSG-laiturin kanssa

Moura Puoliaika

Moura PuoliaikaValioliigaseura Tottenham yrittää saada Paris Saint-Germainissa pelaavan Lucas Mouran riveihinsä. Siirtosumma olisi 22 miljoonaa puntaa.

Brittilehti Mirrorin mukaan Spurs on jo esitellyt 25-vuotiaalle Mouralle seuran harjoituskeskusta.

Moura on jäänyt PSG:ssä penkintäytteeksi, sillä hänen edellään on sellaisia nimiä kuin Neymar, Kylian Mbappe sekä Angel Di Maria. Moura on niiden pelaajien joukossa, joista seura yrittää päästä eroon palkkakulujen leikkaamiseksi.

Palkka tuskin olisi Spursille ongelma ja yksi iso plussa Mouran siirrossa olisi hänen edustuskelpoisuutensa Mestareiden liigan jatkopeleissä, sillä brassipelaajaa ei ole nähty kentällä yhdessäkään PSG:n lohkovaiheen ottelussa.

Tottenham kiinnostaa

Vaikka Borussia Dortmund sekä Sevilla ovat ilmaisseet kiinnostuksensa, Moura on ollut kiinnostunut siirtymään Valioliigaan jo pidemmän aikaa. Lisäksi Mouraa kiinnostaa mahdollisuus päästä pelaamaan entisen PSG-puolustajan, Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

Moura oli Manchester Unitedin kiikarissa viisi vuotta sitten, mutta silloin nuorukaisen valinta kohdistui PSG:hen. Yli 200 Ligue 1 -ottelun kokemuksella Moura olisi oiva vahvistus Pochettinon joukkueeseen.

Lue lisää Valioliigauutisia TÄÄLTÄ.

Edellinen artikkeliAustralialaisen hyökkääjälegenda Tim Cahillin TOP-5 maalit
Seuraava artikkeliFA Cup -historian TOP-10 maalit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän