Torinon ja Sampdorian kohtaamisella tuplaamaan

Torinon ja Sampdorian kohtaamisella lähdetään tuplaamaan, kun tästä Serie A -kohtaamisesta saadaan mukavalla kertoimella single-veto irti.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Lähtökohtaisesti matsista pitäisi olla tulossa melkoisen tasainen mittelö, joskin Torino kantaa ohutta ennakkosuosikin asemaa lähinnä kotiedun myötä. Ei lähetäkään lopputulosta pisteiden jaon perusteella arvioimaan, vaan keskitytään maalimääriin. Overi vetää ehdottomasti puoleensa, sillä kertoimet ovat niiden suhteen pysyneet maltillisena.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kaksi edellistä matsia missanneen Andrea Belottin pelikunto vaikuttaa hyvältä kotijoukkueen kannalta ja Il Gallo pääsee tänään kiusaamaan Sampdorian alakertaa, joka on jo itsessään merkityksellinen tekijä overille.

Kahdeksan sarjakierroksen jälkeen Torinon peleissä on nähty keskimäärin 4.3 maalia ottelua kohden ja vastaava lukema on illan vierasjoukkueella 3.1. Tästä syystä molempien maaleille ja yli 2.5 osuman rajan ylitykselle saatava kahden kerroin otetaan pois kuleksimasta.

TUPLAAMAAN!

Video: Onni Valakari laukoi voittomaalin Kyproksen liigassa

Edellinen artikkeliVideo: Onni Valakari laukoi voittomaalin Kyproksen liigassa
Seuraava artikkeliMestarien liigan lohkovaiheen viides kierros edessä – tässä tiistain ja keskiviikon ottelut

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän