Seinäjoella nähtiin erittäin viihdyttävä Veikkausliigan ottelu, missä SJK ja HJK tahkoivat yhteensä kuusi maalia.

SJK ja HJK pelasivat maalirikkaan 3–3-tasapelin Veikkausliigan keskiviikkoillan ainoassa ottelussa.

Viihdyttävässä ottelussa SJK oli parempi avausjaksolla ja Klubi oli iskussa toisella jaksolla. HJK teki toisen jakson alkupuolella nopeasti kaksi maalia ja siirtyi 2–3-johtoon.

Klubin kolmannen maalin tekijänä oli tulikuuma Topi Keskinen. Tavaramerkkisuoritus, eli juosten ohi vastustajasta ja pallo reppuun!

SJK sai kuitenkin lopussa hyvän otteen hakien vimmatusti tasoitusta. Lopulta Kasper Paananen laukoi pallon maaliin, ja näin lopputulos Seinäjoella 3-3.