Ykkönen jatkuu todella tasaisena. Sunnuntain kierroksella kärkipaikalle nousi hieman yllättäen IF Gnistan, joka on pelaamassa vahvaa kautta.

IF Gnistan kaatoi VPS:n numeroin 2-0 (1-0) Ykkösessä sunnuntai-iltana. Ykkösen kesäkuun Kuukauden pelaajaksi äskettäin valittu Douglas Cae laukoi voittomaalin 38. minuutilla VPS-puolustuksen sähläyksen päätteeksi.

Vaikka VPS oli avausjakson alkupuolella parempi, otti Gnistan johtomaalinsa jälkeen otetta. Ottelun ratkaiseva niitti nähtiin 76. minuutilla, kun vaihtomies Topi Järvinen laukoi pallon hienolla laukauksella maaliin, jonka jälkeen mies esitteli tyylikkään volttituuletuksen.

Gnistan nousi voitollaan sarjakärkeen, kun 10 ottelusta on kasassa 18 pistettä. Kakkosena on tasapisteissä FF Jaro (10 ottelua, 18 pistettä) ja kolmosena RoPS (12 ottelua, 17 pistettä). Sarjan tasaisuudesta kertoo se, että putoajan paikalla kymmenentenä oleva Klubi 04 on vain seitsemän pistettä kärkeä takana (11 ottelua, 11 pistettä).

— — —
Coolbetin ilmaiskierroskarkelot: joka päivä!
— — —

12 joukkueen Ykköstä on pelattu nyt noin 10-11 kierrosta. 22 ottelun jälkeen kuusi parasta jatkaa Yläloppusarjassa ja kuusi huonointa Alaloppusarjassa, joissa pelataan viisi ottelua. Ykkösen voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut karsii Veikkausliigan toiseksi viimeisen kanssa. Tasaisessa sarjassa tullaan näkemään jännittävä syksy, sillä kolme viimeistä putoaa suoraan Kakkoseen.