Todellinen yllätyssiirto – Kevin-Prince Boateng Barcelonaan

Kevin-Prince Boateng siirtyy Barcelonaan loppukauden kattavalla lainasopimuksella, johon sisältyy kahdeksan miljoonan euron osto-optio.

31-vuotias ghanalais-saksalainen taituri siirtyy Barcelonaan italialaisesta Sassuolosta, jota mies on edustanut viime kesästä lähtien. Aiemmin urallaan Boateng on nähty muun muassa AC Milanin, Schalken, Tottenhamin, Borussia Dortmundin sekä Genoan riveissä.

Berliinissä syntynyt Boateng edusti juniorimaajoukkueissa vielä Saksaa, mutta miesten tasolla hän on edustanut Ghanaa 15 maaottelussa, joissa on syntynyt kaksi maalia. Maajoukkueen vaihdon mahdollisti hänen isänsä, joka on ghanalainen.

Myös Kevin-Princen veli Jerome Boateng on ammattilaisjalkapalloilija. Saksaa maajoukkuetasolla edustava Jerome palloilee tällä hetkellä Bayern Münchenin riveissä.

Monilla eri pelipaikoilla pelaavan Boatengin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun vähäiselle vastuulle jäänyt Munir El Haddadi siirtyi Sevillaan.

Kevin-Prince Boateng siirtyy Barcelonaan

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1087447337327362049?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1087447337327362049&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.suomifutis.com%2F2019%2F01%2Fhammastyttava-siirto-barcelona-varvasi-lukas-hradeckyn-seuratoverinakin-nahdyn-prinssin%2F

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – –

Lue myös: Senegalilaistoppari Babacar Diallo palaa KuPS:iin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here