Belgian pääsarjassa nähtiin draamaa, kun Royal Antwerp voitti mestaruuden. Toppari Toby Alderweireld nousi sankariksi.

Genk ja Royal Antwerp pelasivat 2–2-tasapelin Belgian pääsarjan Ylemmässä loppusarjassa sunnuntaina. Kotijoukkue Genk teki 75. minuutilla 2–1-johtomaalin nousten samalla kärkipaikalle.

Tuo johto piti aina 94. minuutille saakka. Pitkään Tottenhamissakin pelannut mutta synnyinkaupunkiinsa viime kesänä palannut Royal Antwerpin Toby Alderweireld laukoi mahtavan tasoitusmaalin. Viimeksi joukkue voitti mestaruuden vuonna 1957!

Mestaruustaistelu kävi kiivaana kolmen joukkueen välillä. Nimittäin omassa ottelussaan Union St. Gilloise johti Club Bruggea 1-0 aina 89. minuutille saakka ollen kiinni mestaruudessa. Lopussa Brugge teki kolme maalia.

Loppuhetkillä siis Genk oli joitakin minuutteja kiinni pytyssä, mutta lopulta Royal Antwerp nousi mestariksi Alderweireldin viime hetken maalilla.