Tintin piristynyt Tepsi pistää Hongan tiukille?

TPS isännöi espoolaisia vieraita Veritas Stadionilla klo 18:30 alkaen, kun toistaiseksi ilman tappioita marssiva Honka saapuu Turkuun.

TPS nappasi edellispelissään kauden avausvoiton, kun debyyttimatsinsa turkulaisten valmentajana vetänyt Jonatan Johansson pääsi juhlimaan Rovaniemen keskuskentällä 2-3 lukemia vieraiden hyväksi. Se oli varmasti suuri helpotus Turun suuntaan, sillä RoPS on suuri suosikki putoamaan ja heille ei ole varaa pisteitä menettää.

Honka löytyy seitsemän pelatun Veikkausliiga-ottelun jälkeen sarjasta sijalta kuusi. Näihin seitsemään otteluun ei lukeudu yhtään tappiota, mutta jopa viisi tasapeliä Vesa Vasaran ryhmä on pelannut. Tämänpäiväisen vierasreissun ehdoton tavoite on kolme pistettä. Honka on ennakkosuosikki matsin hoitamaan.

Kertaalleen kyseiset joukkueet ovat jo pisteistä tällä kaudella keskenään taistelleet. Tällöin Espoossa juhlittiin 3-1 kotivoittoa ja brassitaituri Lucas Kaufmann pääsi maalaamaan kahteen otteeseen Tepsin verkkoon.

Odotuksissa on vieraiden hallinnoima show tänäänkin. Kuitenkin uusi valmentaja tuo varmasti myös kotijoukkueen tekemiseen uutta boostia ja eiköhän kotiyleisö ainakin kertaalleen TPS:n osuman pääse todistamaan. Molempien joukkueiden maali lähtee kelvollisella kertoimella lapulle.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekee maalin (1.87 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kerrointa ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Video: Maalivahti torjuu käsillään – Luis Suarez vaatii pilkkua käsivirheestä Copa Americassa 2019

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here