Veikkausliigassa pelattiin keskiviikkoiltana viiden ottelun maalirikas kierros. Espoossa maalivahti Tim Murraylta nähtiin harvinaisen iso moka.

FC Honka kaatoi Ilveksen numeroin 3-2 (1-1) Veikkausliigassa keskiviikkoiltana. Ottelussa nähtiin liuta erikoisia maaleja.

Espoolaisnippu meni heti alussa johtoon Macoumba Kandjin kauden avausosumalla Ilveksen karmean harhasyötön seurauksena. Vain hetkeä myöhemmin FC Hongan maalivahti Tim Murraylle sattui puolestaan iso moka ja Ilveksen Tiemoko Fofana tasoitti.

Toisella jaksolla Ilvese meni johtoon Diogo Tomasin kantapäämalilla. FC Honka kuitenkin tasoitti 75. minuutilla, kun Javi Hervas laukoi kulmapotkun suoraan sisään. Vain pari minuuttia myöhemmin Borja Martin laukoi komean 3-2-voittomaalin.

— —
KATSO MYÖS: Video: Italia kaatoi Hollannin – Nicolo Barella puski nätin voittomaalin