Tiistain tuplauksessa luotetaan Bröndbyyn

Tuplaus meni heittämällä tiistaille, kun Leipzig upotti Kölnin luvuin 2-4. Tänään sen sijaan lapulta löytyy mm. Tanskan Superliigaa!

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Bröndby – SønderjyskE

Tanskan pääsarjassa on pyörähtänyt pelit jälleen käyntiin ja tällä kertaa ollaan Bröndby Stadionilla. Yhteen iskevät Bröndby sekä SønderjyskE ja kotijoukkue on kohtalaisen veroinen suosikki tähän kamppailuun.

SønderjyskEn kausi on ollut matalalentoa ja joukkue on varmistanut jo alempaan loppusarjaan jäämisen. Bröndby on sen sijaan hyvin todennäköisesti ylemmän loppusarjan joukkue ja sillä on vielä runsaasti panosta pelissä. Kotijoukkueen kelkkaan kelpaa hypätä, sillä uskon Bröndbyn palaavan valmiimpana kehiin kuin SønderjyskEn. Bröndby on vahvempi kokoonpanonsa ohella myös motivaatiopuolella.

Unterhaching – Ingolstadt

Saksan kolmosliigan matsista saadaan kakkosen kerroin täyteen, kun napataan kotijoukkueelle suotuisa kohde pelistä Unterhaching – Ingolstadt. Kotijoukkue on sarjakakkosena ja kovaa vauhtia matkalla 2. Bundesliigaan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007.

Unterhaching ei sarjan parhaisiin kotijoukkueisiin ole kauden mittaan kuulunut, mutta ei Ingolstadtinkaan vierasesitykset ole häikäisseet. Kahden maalin kotitasoituksella tämä pitäisi napsua suurella todennäköisyydellä, sillä jopa maalin tappiolla kohde olisi voitokas.

LYÖ VETOA!

Video: Petteri Forsell tykitti heti maalin Puolan liigassa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here