Tiistain tuplauksessa kombo Ekstraklasaa ja DFB Pokalia

Tiistain iloksi tuplausta jatketaan tänään, siitä on Joel Pohjanpalon maaleja kiittäminen! Saksalaista futista edelleen lapulla, mutta nyt myös kaverina Puolan pääsarjaa.

Tuplauksessa tarkoituksena on läpäistä viikko aloittamalla vedonlyönti maanantaina ja jatkamalla seuraavina päivinä, jos edellisen päivän veto osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 2,00. Tällä viikolla Tuplauksen läpäiseville on tarjolla 5000€ jackpot, joka jaetaan voittajien kesken!

Piast Gliwice – Gornik Zabrze

Puolan pääsarjassa Ekstraklasassa pelit ovat jatkuneet jälleen viime aikoina. Tänään Piast Gliwicen ja Gornik Zabrzen kohtaamisesta kaivetaan peli-idea.

Puolan hallitseva mestari Piast Gliwice on jatkanut kovia otteitaan tälläkin sarjakaudella. Legian perässä tuleva Piast on tukevasti toisella sijalla ja palasi sarjapeleihin vakuuttavasti kahdella voitolla. Näissä peleissä Piast on iskenyt kuusi maalia.

Gornik Zabzre kuuluu sarjan heikoimpaan kastiin, kun puhutaan vierasjoukkueista. Vain kahdeksan pistettä 14 vierasotteluun on todella kehno saldo. Kun tähän yhdistetään vielä se, että Piast on sarjan paras kotijoukkue datan valossa, on vaikea antaa vieraille liiemmin saumaa. Lapulle lähtee Piastin yli 1.5 maalin kohde.

Saarbrucken – Leverkusen

Regionalligaa pelaava Saarbrucken on tiistain illassa kauden tärkeimmän ottelun edessä. Joukkue on sensaatiomaisesti kivunnut jopa välieriin Saksan Cupissa, kun tänään vastaan saapuu huippuvireinen Leverkusen.

Itsestäänselvyytenä Leverkusenin voittoa ei tänään toki saisi ottaa, vaikka kaikki merkit siihen viittaavat. Saarbrucken on kuitenkin jo cup-taipaleellaan pudottanut Bundesliigan seuroista Fortuna Dusseldorfin sekä FC Kölnin. Kaiken lisäksi joukkue on tehnyt jo historiaa olemalla ensimmäinen ko. sarjatason joukkue tässä vaiheessa DFB Pokalia.

Leverkusenin tähtisikermä on kuitenkin eri kastia kuin Fortunalla tai Kölnillä. Tänään vieraat voivat lepuuttaa ykkösiä, mutta hoitanevat homman joka tapauksessa. Vieraat lapulle.

KERTOIMIIN!

Video: Tulikuuman Joel Pohjanpalon vire jatkuu – nyt mies teki kaksi maalia!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here