Tepsillä pitkä ilta tiedossa Klubin saapuessa Turkuun

Tepsillä on tänään pitkä iltapuhde tiedossa, kun HJK saapuu vieraaksi Veritaksen nurmelle. Klubi on suuri ennakkosuosikki tähän matsiin.

Coolbetin Keskiviikon Kerroinpäällikössä tarjolla 500€ voittopotti!

TPS – HJK tunnetaan todellisena Veikkausliigan klassikkomatsina. Näinä päivinä joukkueen keskinäiset tasoerot ovat hieman kultavuosista kasvaneet. Tepsillä suurin tavoite lienee sarjassa pysyminen, kun taas Klubilla ainoa tavoite lienee mestaruuden voittaminen yhden välivuoden jälkeen.

Tämän vuoden puolella joukkueet ovat kohdanneet kahteen otteeseen Suomen Cupin puolella. Tulokseksi näistä keskinäisistä jäivät 3-0 ja 0-1 voitot HJK:lle.

Kolmen pelatun kierroksen jälkeen TPS on edelleen pisteittä, ainoana joukkueena koko Veikkausliigasta. Turkulaiset ovat hävinneet vieraissa sekä SJK:lle että Hongalle. Kotiavauksessaan Tepsi taipui Ilvekselle. Tänään vastus ei ole lainkaan helpompi.

Pelkkää puhdasta voittokulkua ei ole Klubillakaan ollut. Edellinen Turun reissu viime viikolla oli tappiollinen, kun Timo Furuholmin maalilla Inter voitti ottelun 1-0. Sen sijaan FC Lahti ja Haka jäivät selkeästi helsinkiläisten jalkoihin kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Kokoonpanotilanne suosii HJK:ta. Tepsillä poissaolijoita ovat Eliecer Espinosa, Rodney Strasser ja Mika Ääritalo. Vieraat pääsevät lähestulkoon täydellä miehistöllä liikkeelle, ainaoastaan nuori keskikenttäpeluri Matti Peltola on sivussa. Tämä ei kuitenkaan Klubille ole suuri menetys, sillä Peltolaa tuskin muutenkaan ei oltaisi avauksessa nähty.

Lähtökohdat matsiin ovat selkeät. Vieraiden pitäisi hoitaa ottelu heikommallakin esityksellä. Klubi pienellä tasoituksella voisi olla hyvä kohde pelattavaksi, mutta kokeillaan jotain hieman erilaista. Luotetaan siihen, että Klubi ottaa johdon ensimmäisellä puoliajalla ja pitää johtoasemansa ottelun loppuun saakka.

Pelivihje: Puoliaika/lopputulos -> HJK/HJK (2.12 @Coolbet)

Artikkelissa on käytetty kirjoitushetken kertoimia ja se voi muuttua ennen ottelun alkua.

LYÖ VETOA!

Video: Ilveksen 18-vuotias Naatan Skyttä laukoi maalin suoraan kulmasta

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here