Teemu Pukki teki voittomaalin ja Norwich nousi sarjakärkeen!

30-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki jatkoi maalitehtailujaan lauantaina Englannin Mestaruussarjassa laukomalla voittomaalin.

Norwich kaatoi vieraskentällä Middlesbroughin numeroin 0-1 (0-0) Mestaruussarjassa lauantaina. Teemu Pukki oli palannut maajoukkuereissultaan Norwichiin vasta perjantaina, joten hän aloitti penkillä.

Pukki otettiin tauolla kentälle. Hän teki ottelun ainoan maalin 72. minuutilla rangaistuspotkusta. Kyseessä oli viides sarjamaali tällä kaudella. Pukki osui äskettäin myös Bulgarian ja Walesin verkkoon.

Norwich nousi vierasvoitollaan Mestaruussarjan kärkeen, kun 12 ottelusta kasassa on nyt 24 pistettä. Kakkosena on AFC Bournemouth (12 ottelua ja 23 pistettä) ja kolmosena Bristol City (12 ottelua ja 23 pistettä).