31-vuotias Suomen maajoukkueen ja Norwichin ykköspyssy Teemu Pukki teki tiistai-iltana kauden viidennen maalinsa Valioliigassa.

Newcastlen ja Norwichin välinen Valioliigan jumbomatsi päättyi tasanumeroihin 1-1 (0-0) tiistai-iltana.

Vieraiden Teemu Pukki pääsi läpiajoon heti 9. minuutilla, ja Newcastle-toppari Ciaran Clark repi hänet nurin. Erotuomari näytti Clarkille suoraa ulosajoa, joten Norwich pääsi heti miesylivoimalle.

Newcastle meni kuitenkin 1-0-johtoon tunnin kohdilla, kun Callum Wilson laittoi rankkarin sisään. Pukki toi kuitenkin Norwichin tasoihin 81. minuutilla tykittämällä Dimitrios Giannoulisin syötön upeasti maalin kattoon.

Norwich on piristynyt sysimustan alkukautensa jälkeen, sillä joukkue on kerännyt neljästä viimeisestä ottelustaan kahdeksan pistettä. Sarjasijoitus on ennen keskiviikkoillan otteluita 18.