Teemu Pukki oli jälleen maalinteossa, kun Norwich kärsi niukan tappion Southamptonille Valioliigassa keskiviikkoiltana.

Southampton kaatoi kotikentällään Norwichin numeroin 2-1 (2-0) Valioliigassa keskiviikkona. Kotijoukkue oli avausjaksolla lähes ylivoimainen, mutta toisella jaksolla Norwich tuli väkevästi peliin mukaan.

Pukki teki kauden kahdeksannen sarjamaalinsa 65. minuutilla, kun mies pääsi puolittain läpi ja laukoi pallon upeasti vasempaan yläpesään. Norwich ei saanut kuitenkaan lopussa tehtyä tasoitusmaalia.

15 sarjakierroksen jälkeen Norwich on toiseksi viimeisenä sijalla 19 ja kasassa on 11 pistettä. Norwichin seuraava ottelu on sunnuntaina 8. joulukuuta, kun joukkue kohtaa kotikentällään toisen sarjanousija Sheffield Unitedin.