Tässä on Huuhkajien lohko Nations Leaguen B-liigassa

Lohkot kauden 2022-2023 Nations Leagueen arvottiin torstai-iltana Nyonissa, Sveitsissä. Suomi kohtaa taas Bosnia ja Hertsegovinan.

Suomi lähti arvontaan B-liigan toisesta korista. Ensimmäisestä korista lohkoon arvottiin Bosnia-Hertsegovina, kolmannesta Romania ja neljännestä Montenegro. Joukkueet muodostavat Nations Leaguen B-liigan lohkon 3.

”Mielenkiintoinen lohko. Ei missään nimessä helppo, mutta ei ehkä pahin kuitenkaan. Neloslohko (Ruotsi, Norja, Serbia, Slovenia) olisi ollut vielä kovempi. Lohkot 1,2 ja 3 ovat mielestäni aika samantasoisia. Ihan ok arvontatulos kaiken kaikkiaan, päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

”Kiva päästä pelaamaan ensimmäistä kertaa Montenegroa vastaan. Se on täysin uusi vastustaja meille. Romania on kova joukkue, he jäivät MM-karsinnoissa pisteen päähän jatkokarsinnoista. 2015, kun olin väliaikaisena päävalmentajana, pelasimme Bukarestissa 1-1. Bosnia-Hertsegovinaan on tullut viime vuosina paljon tuntumaa. Olemme pelanneet heitä vastaan neljä matsia – kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Se on ihan kiva saldo. Uskon, että lohkossa tulee ristiinpelaamista. Saumat ovat hyvät, mutta hyvin pitää pelata.” 

Kauden 2022-2023 Nations League käynnistyy kesäkuussa 2022. Kilpailun otteluohjelma julkaistaan perjantaina 17.12. Pelipaikoista ja lipunmyynnistä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Huuhkajien lohko

https://twitter.com/Huuhkajat/status/1471539020886851587

Jos twiitti ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here