Tarkastelussa 2014 Fifa World Cup

Fifa 2014 World Cup Puoliaika.com

Mitä olisivat MM-kisat ilman asianmukaista peliä? Kisahuumaan panostaa odotetusti urheilupelien kiistaton kehittäjäkuningas EA Sports, joka on tuomassa autenttisen pelikokemuksen konsolin välityksellä myös kotisohvalle.

 

2014 Fifa World Cup

2014 FIFA World Cup julkaistaan Euroopassa huhtikuun 17. päivä 2014 ja se on omistettu puhtaasti tämän vuoden maailmanmestaruuskilpailuille. Pelissä on kaikki FIFA:n maajoukkueet lukuunottamatta Bhutania, Bruneita, Guamia, Mauritaniaa ja Etelä-Sudania, jotka eivät osallistuneet karsintoihin, ja autenttisuutta lisää myös kaikkien pelistadioneiden mukanaolo.

Kokonaan uuteen katsomografiikkaan on panostettu ja sen uskotaan yhtenä tärkeänä elementtina rakentavana kotikatsomon autenttista pelikokemusta. Realismiin tuntuu muutenkin olevan panostettu. Tee esimerkiksi maali Englannin maajoukkueella ja kuule kuinka fani riemuitsevat Trafalgar Squarella. Ilotulitukset ja serpentiinit vauhdittavat matkaasi kohti maailmanmestaruutta.

 

Pelimuodot

Road to the FIFA World Cup
Valitse mikä tahansa pelissä olevista FIFA:n jäsenmaista, kulje tie läpi maanosakarsintojen Brasiliaan ja nosta MM-pokaali finaalin jälkeen.

Captain Your Country
Tässä yhdessä kaikkien aikojen suosituimmassa FIFA:n pelimuodossa johdatat joukkueesi pohjalta kohti menestystä. Kehitä joukkueesi itse ja johda se Brasiliaan.

Online FIFA World Cup
Tässä pelimuodossa voit pelata muita FIFA-pelaajia vastaan. Voita seitsemän peliä putkeen nostaaksesi himotun pokaalin Estadio Maracanalla.

Road to Rio de Janeiro
Tässä pelissä etenet ympäri Brasilian 12 stadionia, joissa kisoja pelataan. Kilpaile jollakin 203 FIFA:n maajoukkueesta ja nosta pokaali Estadio Maracanalla.

Story of Qualifying
Pelaa yli 60 oikeata skenaariota ja kokeile, pystytkö muuttamaan karsintaotteluiden lopputulosta.

Story of Finals (online)
Pelaa turnauksen mukana päivittyvää online-peliä ja katso, miten pelit päättyvät, kun sinä pelaat.

Muita pelimuotoja
2014 FIFA World Cup, Practice Arena, Skill Games, Kick-Off, Online Friendlies, EA Sports Football Club

 

Miltä peli näyttää?

FIFA on julkaissut lukuisia havainnekuvia pelistä, joista kokosimme osan alle. Pääosin pelin grafiikkamaailma on odotetun brasilialainen, keltaista, vihreää ja iloista sambaa.


Miltä peli tuntuu?

Tässä kuvaan astuvat FIFA:n julkaisemat videomateriaalit. Lisää videoita kannattaa odotella julkaistavan EA Sportsin Youtube-kanavalla.

 

Gameplay traileri

Tuottajan haastattelu

Loppujen lopuksi pelissä luvatusta autenttisuudesta voidaan sanoa tässä vaiheessa melko vähän ja vain kokeilemalla voi tuosta virtuaalisesta kisahuumasta koittaa saada palasen. Kun peli on löytänyt tiensä Puoliaika.comin toimitukseen, niin lupaamme raportoida asiasta lisää.

Edellinen artikkeliVideo: MM-kisa-analyysissä Kroatia
Seuraava artikkeliKilpailu: Voita 20 euron lahjakortti Supportersplacen verkkokauppaan

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän