Tänään pelataan Milanon derby – Katso lisää ottelun historiasta

Derby della Madonnina, Milanon derby pelataan tänään klo 21.45 ja koko Milano pysähtyy.

Italiassa derbyt otetaan todella vakavasti ja tämä derby on yksi maan suurimmista. Ensimmäinen taistelu heidän välillään pelattiin jo yli 100 vuotta sitten ja on todella hämmästyttävää miten tasaisena tämä derby on pysynyt. Inter on voittanut 77, Milan 79 ja pistejakoon on päädytty 66 kertaa. Maalisuhde on 296-294 Interin hyväksi.

Fanien välienselvittelyt ovat onneksi huomattavasti rauhallempia, kuin esimerkiksi Rooman derbyssä, Derby della capitalessa. Alla olevasta videosta tulee ilmi hyvin, että mitä paikalliset tuumaavat ottelun tärkeydestä ja millaiset välit heillä on vastustajan fanijoukkoihin.

Tämä on yksi derby mitä ei kannata missata.

Viimeiset kolme ottelua ovat olleet runsasmaalisia ja kaikissa on tullut yli 2,5 maalia. Unibet tarjoaa yli 2,5 maalille kertoimeksi 1.81 

Ottelun näet Unibet TV:stä suorana. Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

5 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän