Tänään jatkuu Mestareiden liiga

Champions_league

 

Tätä päivää on odotettu!

Mestareiden liiga jatkuu kahden ottelun voimin, kun paikasta auringossa taistelevat Manchester City ja Barcelona, sekä Sami Hyypiän luotsaama Leverkusen ja PSG.

Ennakkoasetelmien mukaan Pariisilaiset Zlatan Ibrahimovicin johdolla on asetettu todennäköisemmäksi jatkoonmenijäksi, mutta tiukka taistelu jatkopaikasta tulee olemaan. PSG on pelannut todella ailahtelevasti, mutta silti johtaa Ranskan liigaa 5:n pisteen turvin ennen Monacoa. Joulukuussa PSG hävisi liigan häntäpäässä olevalle Evianille. Tämä osoittaa pariisilaisten pelin arvaamattomuuden.

Leverkusen on tällä hetkellä kovatasoisen Bundesligan toisena. Bayern Munchenin on tosin 16 pistettä edellä, joten tällä hetkellä Saksassa on käytännössä enää tarjolla paikkoja Euroopan turnauksissa. Leverkusen on pelannut Hyypiän alaisuudessa erittäin hyvin, joskin viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on hävinnyt kolme.

Ottelusta tulee varmasti erittäin tasainen, mutta todennäköistä on, että PSG:n tähtisikermä jyrää hienosti pelaavan joukkueen yli ja tiputtaa saksalaiset jatkosta.

Manchester City ja Barcelona ovat molemmat olleet todella kovassa iskussa viime aikoina.

Barcelonan viimeisen viiden ottelun maalisuhde on 16:5 ja mukaan mahtuu yksi 3-2 tappio. Neymarin kuntoutuminen otteluun näyttää hyvältä, joten Barcelona lähtenee lähes parhaimmalla kokoonpanolla otteluun.

Manchester City näytti pedon merkkejä tuhoamalla vastustajia suurinumeroisesti , mutta nyt heidän peli ei ole kulkenut niin vauhdikkaasti. Takana on tappio Chelsealle, sekä 0-0 tasapeli Norwichia vastaan.

Ottelusta on odotettavissa vauhdikas ja tasainen taistelu, sillä molemmat ovat erittäin nälkäisiä joukkueita.

Ottelut käynnistyvät klo 21:45. TV2 näyttää City-Barca -ottelun ja MTV 3:n maksukanavilla kohtaavat Suomi vs Ruotsi, eli Sami Hyypiä ja Zlatan Ibrahimovic (Leverkusen-PSG)

Mikäli aiot tehdä ottelusta vedonlyöntiä, niin suosittelemme lukemaan tästä linkistä vinkit miten voit saada 50€ lisäbonuksen.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here