Tällä pallolla pelataan kaikki Brasilian MM-kisojen pelit!

Kuva: adidas

Kuva: FIFA

Adidas on julkistanut virallisen pelipallon, jolle on annettu kansallista jalkapallohuumaa nostattava nimi: Brazuca eli brasilialainen. 

Nimen sanotaan kuvastavana brasilialaista elämäntapaa ja se on adidaksen testatuin jalkapallo koskaan. Kahden ja puolen vuoden aikana 600 maailman parasta pelaajaa ja 30 joukkuetta kymmenestä maasta jokaisella mantereella on testannut pallon ominaisuuksia sekä antanut siitä palautetta.

TSEKKAA TÄMÄ:

http://www.youtube.com/watch?v=PImQsVsXCrI

Nimilistassa mainitaan mm. seuraavia pelaajia. Iker Casillas, Dani Alves, Lionel Messi, Bastian Schweinsteiger ja Zinedine Zidane. ”Pallo todella tuntuu Brasilian inspiroimalta. Kisat tuntuvat lähenevän todenteolla nyt, kun pallo on julkisettu ja odotan kovasti, että pääsen pelaamaan sillä Brasiliassa.”, kommentoi Casillas.

”I’m sure all the players will love it! It’s increased my levels of excitement even further and I honestly can’t wait for the opening game!”

-Dani Alves

 

Jokainen Brasiliassa 3.12. syntynyt lapsi saa adidakselta pallon ilmaiseksi ja muille se ostettavissa tästä päivästä lähtien ainakin FIFA.comin verkkokaupasta. Katso kuvat pallosta alta.

 

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Kuva: adidas

Edellinen artikkeliVideo: Onko tässä futishistorian 100 kauneinta maalia?
Seuraava artikkeliVideo: Ronaldojen magiikkaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän