Taistelu sarjapaikasta kiihtyy – Steven Polack mukaan PS Kemin valmennustiimiin

RoPS-legenda Steven Polack liittyy mukaan PS Kemin valmennustiimiin, tavoitteenaan turvata joukkueen sarjapaikka tulevalle kaudelle.

Polack toimii kemiläisten valmennusryhmässä David Hannahin aisaparina. Urheilutoimenjohtajana Kemissä aloittanut Hannah nousi joukkueen päävalmentajaksi kesäkuun lopussa, kun seura päätyi erottamaan Jari Åhmanin heikkojen peliesitysten vuoksi.

Kemiläiset ovat napanneet edellisestä viidestä ottelustaan mukavat kuusi pistettä, jonka myötä joukkue on noussut taistelemaan tosissaan sarjapaikkansa säilyttämisestä. Valmennustiimin vahvistaminen oli kuitenkin pakollinen ratkaisu, sillä ennen Polackin mukaantuloa joukkueen taustaryhmästä ei löytynyt valmentajaa, jolla olisi Uefa Pro -lisenssi suoritettuna.

Pelaajaurallaan yli 300 ottelua RoPSin ja FC Interin paidassa pelannut Polack on aiemmin valmentanut muun muassa KTP:tä, Viikinkejä sekä FC Interiä. Sunnuntaina Suomeen saapuva englantilaiskonkari kertoo PS Kemin sivuilla uskovansa vahvasti sarjapaikan säilymiseen.

– Uskon, että kokemuksistani pelaajana ja valmentajana on hyötyä ja näen, että meillä on hyvät mahdollisuudet säilyttää sarjapaikkamme Veikkausliigassa. Vielä on paljon pinnoja jaossa.

PS Kemillä on jäljellä kahdeksan ottelua tämän kauden Veikkausliigassa. Häntäpään taistelun kannalta yksi loppukauden merkittävimmistä otteluista pelataan tulevana perjantaina, kun joukkue matkaa Veikkausliigassa pykälää ylempänä majailevan FC TPS:n vieraaksi Turkuun.

– – 

Katso myös: Video: Robin Lodin unelmadebyytti huipentui voittomaaliin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here